Dragon, Fly!

Dragon, Fly! 4.01

Help je draakje over heuvels te vliegen

VOOR

  • Eenvoudige besturing

TEGEN

  • Niet origineel
  • Gaat snel vervelen

Armoedig
3

Dragon, Fly! is een gratis spel waarbij je een kleine draak helpt over glooiende heuvels te zweven. Deze game voor Android bestuur je met 1 vinger en doet erg denken aan Tiny Wings voor iPhone.

Je moet in Dragon, Fly! zo snel mogelijk naar het volgende eiland. Wanneer je monster naar beneden glijdt, dien je jouw vinger op het scherm te houden. Dit zorgt er voor dat je sneller gaat. Tijdens het stijgen moet je het scherm niet aanraken, want anders verlies je erg veel snelheid. Hoe harder je gaat, des te hoger je vliegt en daarmee bespaar je tijd.

Dragon, Fly! is een kopie van Tiny Wings waar het vogeltje door een draak is vervangen. Nu is Tiny Wings onbegrijpelijk populair en daarom zal Dragon, Fly! gemaakt zijn met de gedachte: "Beter goed gejat, dan slecht bedacht." Wij hebben hier op de redactie zo'n gevoel dat het hersenloze vermaak van deze game ook een groot succes zal worden.

Dragon, Fly! is een veel te simpel spel en het is nog eens gestolen ook. Houd je van schattige draakjes, dan scoort deze game wellicht nog enige punten bij jou, maar wij zijn vooral erg teleurgesteld.

Dragon, Fly!

Download

Dragon, Fly! 4.01

Beoordelingen about Dragon, Fly!